Aviso legal

Avís legal i Política de privacitat

Aquest avís i informació legal regula l'ús de la web www.raigassessors.com (d'ara endavant Web) que RAIG ASSESSORS, SL (d'ara endavant RAIGASSESSORS) posa a disposició dels usuaris d'Internet.

RAIGASSESSORS té el seu domicili social al Carrer Girona, 100, 2 B, Granollers (Barcelona); i CIF número B61338224.

Mitjançant la Web, RAIGASSESSORS ofereix als Usuaris l'accés i la utilització de varis serveis i continguts relacionats amb la pròpia empresa com poden ser productes, situació, ...

Obligació de fer un ús correcte de la Web i dels Serveis

L'usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis en conformitat amb la llei i el present avís legal així com la moral i les bones costums generalment acceptades i d'ordre públic.

L'usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició dels Usuaris en la web, entenen per aquests: els textos, imatges, gràfics, icones, tecnologia, software, links i els altres continguts audiovisuals o sonors, així com el disseny gràfic i el codi font (d'ara endavant Continguts), de conformitat amb la llei, i en particular, es compromet a abstenir-se de:

a. reproduir, copiar, distribuir, transformar o modificar els Continguts, sense autorització del titular dels drets corresponents.

b. suprimir, manipular o de qualsevol altra forma alterar el copyright i altres dades identificatives de la reserva de drets de RAIGASSESSORS o dels seus titulars.

Disponibilitat i continuïtat.

RAIGASSESSORS no garantitza la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la Web i dels Serveis. Quant sigui raonablement possible, RAIGASSESSORS avisarà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la Web i dels Serveis

Responsable del Tractament de les seves dades

El Responsable del Tractament RAIG ASSESSORS, SL, en compliment del Reglament General de Protecció de Dades UE-2016/679, del Parlament i Consell de Europa, li informa que les seves dades personals seran tractades per a la gestió administrativa, comptable, per a la prestació del servei i per informar de les novetats comercials i/o noves promocions ofertes per RAIG ASSESSORS, SL, no es cediran a tercers, a excepció de obligació legal, o per el tractament comptable i fiscal, mitjançant un contracte de Prestació de Serveis entre el Responsable del Tractament i el Encarregat del Tractament,  pudent exercir els seus drets de; accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació en RAIG ASSESSORS, SL:

C/ Girona, 100, 2 B, 08402, GRANOLLERS, BARCELONA, info@raigassessors.com

RAIGASSESSORS, exclou amb tota l’extensió permesa per l’ordenament jurídic qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin ser la causa de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la web o dels serveis, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la web i als serveis, a la fiabilitat del portal i dels serveis, i en concret, tot i que no de forma exclusiva, a les errades d’accés a les diferents pàgines webs.

Next Generation
Plan de recuperación